Szállás árak Halasi Panzió Pincészet Étterem

Halasi Panzió Pincészet Étterem

Címlap » Villány » Villányi szállások » Halasi Panzió Pincészet Étterem » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Nyelvismeret, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Kávéház
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Szobaszéf

Halasi Panzió Pincészet Étterem

Igényes vendégeink részére kényelmes szálláshellyel szolgálhatunk. Egyedileg és különböző módon kialakított szobáinkban a legkorszerűbb kényelmi funkciók biztosítják a gondtalan kikapcsolódást. A nonstop kávézónkban a legfinomabb kávékülönlegességekkel és frissítőkkel szolgálhatunk. 24 órás szobaszerviz és a recepción idegen nyelveket beszélő munkatársaink fogadják kedves vendégeinket.

Légkondicionált szobáinkban minibár, kávé- és teasarok, ingyenes wifi, internet-tv, széf, zuhanyzó és hajszárító található. Nagyméretû kényelmes ágyaink maximális pihenést nyújtanak egy hosszú villányi nap végén. Öt kétágyas és egy háromágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére.

A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni, és az utazás napján 11.00 óráig kell elhagyni. Az idõpontokon egyedi igény alapján és a panzió telítettségéhez mérten lehetõség van a módosításra. A szobákat az érkezés napján 19.00 óráig tudjuk fenntartani. Amennyiben az érkezés ennél késõbbre várható, azt kérjük elõre jelezzék felénk.

Szoba áraink:
1 fő / éj: 20 000 Ft
2 fő / éj: 22 000 Ft
3 fő / éj: 28 000 Ft

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami 450 Ft/fő/éj, az ifa alól minden 18 év alatti személy mentesül. A megrendelés törlését írásban tudjuk elfogadni. Lehetséges fizetési módok: hitelkártya, átutalás, készpénz.

Étterem

A Halasi pincészet étterme 80 fõ befogadására alkalmas, különtermünk pedig családi összejövetelek, esküvõi ebédek, vacsorák, üzleti megbeszélések lebonyolítására alkalmas 24 fõ befogadásáig. Éttermünk gazdag kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvére való fogást,a magyar konyha specialitásait éppúgy, mint a vegetáriánus vagy a korszerû táplálkozásnak megfelelõ reformételeket.

Pincészet

Mi a Halasi pincészetnél nagyon fontosnak tartjuk a táj, a vidék - Villány - szeretetét, melynek természetes ajándéka a borvidékre jellemzõ egyediség szellemében nevelt szõlõ és a borász gondoskodó szeretetét megtestesítõ bor. Tízhektáros családi birtokunkon a változó vastagságú, mészben gazdag agyag- és löszföldünk déli lejtõin a mediterrán éghajlat érvényesül, ezért optimális, a nem túl késõi érésû jó színanyag-termelõ fajták termesztéséhez. A Halasi-birtokon minden szõlõtõke megkívánja az egyedi gondoskodást. Többlépcsõs válogatásra és kiegyensúlyozott tõketerhelésre törekszünk. Hozamkorlátozással érjük el, hogy a termésünk ne növekedjen a duplájára, így egy tõke tápanyagán át az érett szõlõbogyókban tud koncentrálódni az adott évjárat összes szín-, illat- és zamatanyaga, melytõl testesebbek lesznek a Halasi-borok. A kézzel szüretelt kíméletes szõlõfeldolgozás és a tradicionális borkészítés folyamán a legmagasabb minõségû élvezeti értékére emeljük, majd ilyen állapotban õrizzük meg a fogyasztó poharáig. Nem kis feladat. Ám a Halasi pincészetnél mindenki azon dolgozik, hogy kimondottan csak jó minõségû borokat tehessünk a vendégeink asztalára. Kiváló aranyérmes boraink is bizonyítékai annak, hogy jó úton haladunk. Látogasson el hozzánk, és tegye felejthetetlenné a borkóstolást egy mesés, regénybe illõ vacsorával.

„Isten teremtette az embereket, az Ördög a szakácsokat”

Kedves Vendégeink!

Elérkezett az idő, hogy Helmut Wandmaker fenti gondolatát közösen igazoljuk. Mi sem kínál ehhez jobb alkalmat, mint egy kifinomult gasztronómiai élményt nyújtó hétfogásos ínyenc borvacsora. Pontosan erre a zártkörű rendezvényre invitálom Önöket.

Kérem, fogadják szeretettel személyes meghívásomat a Halasi Pince első „Villányi Gourmet Night” elnevezésű, csúcsgasztronómiai rendezvényére, mely 2012. október 19-én este 7 órakor veszi kezdetét, - reményeim szerint - hagyományteremtő jelleggel.

Ezen az estén Önöket az ízek ördögi kavalkádjával, - egy külön erre a napra összeállított - hét fogásból álló, különleges ínyenc sorozattal szeretnénk kényeztetni. Az ételekhez a legjobban harmonizáló és legkiválóbb minőségű villányi borainkat válogattuk össze. Ezt a speciális összeállítását nem ismételjük meg. Ez egy egyszeri alkalom, hogy e különleges gasztronómiai élmény részeseivé váljanak.

Séfünk így készül az estre: - „Vannak olyan kihívások a konyhában, amelyek teljesítéséhez már nem elég az évek során összegyűjtött tapasztalat, hanem a Séfnek még inkább elő kell vennie a szenvedélyét, a kreativitását, és azokat a konyhai titkokat, melyek elvezetnek bennünket a csúcsgasztronómia világába. A hét fogás egyenként nem nagy adag, de a vacsora alatt, összességében nem kevés ételt fogyasztunk el. Ezért fontosnak tartottuk, hogy az ételsort úgy állítsuk össze, hogy az ne legyen túl megterhelő. Ennek érdekében, nem csak az alapanyagok és a fűszerek rendkívül változatosak, hanem a legfejlettebb konyhai technológiákat is bevetjük. A legfontosabb szempontunk, hogy Önök kedves vendégeink, élvezzék nálunk a kulináris élmények azon titkát, amikor a hétfogásos vacsora egyetlen komplex íz-műalkotássá áll össze.”

Remélem, séfünk felcsigázta az érdeklődésüket.
Ezért elárulom, milyen fogásokról is van szó.

GOURMET MENÜ

I. fogás: Marinált aranykeszeg, salátákkal és mandulakrémmel, Olaszrizlinggel kísérve.

II. fogás: Grilezett Szent Jakab kagyló, paradicsomlevessel, Rosé társaságában.

III. fogás: Sertésláb, bries hagymákkal, Siller borunkkal.

IV. fogás: Báránysült, kecskesajtos cékla raviolival és sütőtökkel. Cabernet Sauvignon-t kínálunk hozzá.

V. fogás: Szarvasgerinc, szilvaszósszal, gombákkal, és diós burgonyatortával. Cabernet Franc színesíti az ízeket.

VI. fogás: Bleu des causses sajt, magos ropogóssal. Cuvée borunk áldásával.

VII. fogás: Birsalmás vaníliakrémes, mazsolafagylalttal. Kései Hárslevelű borunk zárja a vacsorát.

Ugye Önöknek is tetszik? Én már nagyon várom az est fogásait. Külön öröm számomra, hogy speciálisan a borainkkal harmonizáló különleges ételsort állítottunk össze, melynek most a vendégeink is a részeseivé válhatnak. Győződjenek meg róla Önök is személyesen, velem együtt. A különleges, páratlan estén való részvételt és a menüsor árát 16 200 Forint / Fő áron kínálom. Az asztalok limitált számban foglalhatók. Ha nem akarnak lemaradni, kérem, foglaljanak asztalt párjukkal, vagy baráti körükkel még ma!

fizetési lehetőségek
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Bortúra, Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Villány
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió
  • CÍM
    7773 Villány, Baross G. u. 78/b
További találatok: |
További találatok: 5 | | | | |
További találatok: | |
Település ismertető
  • Villány

    Villány a a Siklósi kistérségben, a Villányi-hegységtől keletre található, 2500 fős település. A városban ...